Hissihuolto

Huolto

Hissi kaipaa huolenpitoa

Hissi on rakennettu kulkemaan väsymättä, mutta toimiakseen moitteettomasti hissi tarvitsee säännöllistä huoltoa. Hissin toiminnan ja luotettavuuden takaamiseksi kannattaa antaa hissin huolto ammattitaitoisen ja asiantuntevan henkilöstömme toteutettavaksi. Asianmukainen ja säännöllinen huolto pidentää hissin elinkaarta merkittävästi ja pienentää hissin käyttökustannuksia sekä hiilijalanjälkeä..

Henkilökunnallamme on yli 20 vuoden kokemus hissien huoltotöistä.

Hissin huoltosopimus

Huollamme kaikenmerkkisiä hissejä. Monesti pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen hinnan erityisesti isojen hissivalmistajien hisseihin liittyviin huoltosopimuksiin.

Lähetä meille yhteystietosi, niin annamme tarjouksen hissin huollosta. Saatat yllättyä!

Yhteydenottopyyntö

Korjaus

Hissin korjaus

Korjaamme kaikkia hissimerkkejä ja myös sellaisia hissejä, jotka eivät ole huoltosopimuksemme piirissä. Vanhankin hissin elinkaarta voidaan monesti jatkaa järkevällä korjaamisella, jolloin kustannuksetkin jäävät huomattavasti pienemmiksi uuteen hissiin verrattuna.

Kun hissi hajoaa, kannattaa aina selvittää, onko sen korjaaminen mahdollista ja järkevää. Hissin hajotessa ota välittömästi meihin yhteyttä. Selvitämme korjaamisen mahdollisuudet ja muut vaihtoehdot ja teemme korjaus- ja muutostöistä selkeän tarjouksen.

Vaihtoehto hissin korjaukselle

Jos vanhan hissin korjaaminen osoittautuu kannattamattoksi, löytyy meiltä tilanteeseen ratkaisu. Vanha hissi voidaan modernisoida tai sen tilalle voidaan asentaa kokonaan uusi hissi. Tutustu palveluihimme:

Modernisointi

Uudet hissit

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin meistä.