Hissiasennus

Hissin modernisointi

Modernisointi vai uusi hissi?

Hissin modernisointi on kannattavaa, jos vanhan hissin perusmekaniikka on riittävän hyvässä kunnossa. Modernisoinnin kannattavuus hissin uusimiseen verrattuna tulee aina selvittää perusteellisesti ennen hankkeeseen ryhtymistä. Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Vanhaa säilyttäen

Hissin modernisointi on hyvä vaihtoehto, kun halutaan nykyaikaistaa hissin tekniikka, mutta säilyttää hissin alkuperäinen ilme. Modernisointi pidentää hissin elinkaarta ja alentaa käyttökustannuksia. Tarjoamme laajan merkki- ja mallivalikoiman yhteistyökumppaneidemme kautta.

Uudet hissit

Vanhaan kuiluun

Olemassaolevaan hissikuiluun voidaan rakentaa kokonaan uusi hissi. Näin vanhaankin rakennukseen saadaan nykyaikainen hissi, joka täyttää uudet vaatimukset. Tarjoamme täyden palvelun kaikkeen uushissirakentamiseen. Uusien hissien toteutuksissa yhteistyökumppanimme on AMSLIFT Oy.

Hissittämään taloon

Monissa tapauksissa hissin rakentaminen on mahdollista myös rakennukseen, johon ei alkuperäisessä suunnittelussa ole varattu tilaa hissikuilulle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin meistä.